Verzenden & retourneren

Al onze pakketten worden verstuurd via PostNL. In de regel betekent dit wat vandaag is verstuurd, morgen wordt afgeleverd (binnen NL). Mocht u niet thuis zijn, dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw bij u aangeboden. Mocht u wederom niet thuis zijn, dan vindt u een briefje in de brievenbus en kunt u het pakketje ophalen bij het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt.

Bent u overdag nooit thuis i.v.m. werk, dan kunt u bij uw bestelling ook een ander adres opgeven. Bijvoorbeeld dat van u werk. Let op: Pakketten worden niet bij de buren afgeleverd.

Voor het verzenden van uw order vragen wij een bijdrage van € 2,99 (onze werkelijke kosten zijn circa € 6.-).

Is het door u ontvangen artikel onverhoopt niet naar wens? Dan kunt u het probleemloos binnen 60 dagen na ontvangst retourneren.

Wij hanteren hierbij de volgende voorwaarden:
1) Het artikel dient ongebruikt en ongeopend te zijn.
2) De factuur dient bijgevoegd te zijn.
3) De kosten voor het retourneren van uw bestelling zijn voor uw rekening, tenzij van onze kant een fout is gemaakt*.

U kunt uw bestelling in combinatie met de bijbehorende factuur/pakbon retour zenden aan:

Drogisterij Verberne
T.a.v. afdeling retouren
De Huesmolen 61A
1625HZ HOORN NH

Na ontvangst van uw retour sturen wij u een mail met daarin een ontvangstbevestiging, binnen 3 dagen na ontvangst storten wij het aankoopbedrag op uw bankrekeningnummer terug.

*In geval dat wij het/de verkeerde product(en) hebben verzonden, zullen wij met de vervangende artikelen een retouretiket meesturen, zodat u de verkeerd ontvangen artikelen kosteloos kan terug zenden.